Handelsbetingelser

Tak fordi du handler hos goaften.dk

Goaften.dk ejes af Butik Go’aften, Toftegårdsvej 6, 4550 Asnæs

CVR/SE 27249736, Telefon 5966 0112, mail butik@goaften.dk

Definitioner:
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til goaften.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

goaften.dk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
goaften.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Butik Goaften via butik@goaften.dk

Priser:
Alle angivne priser er i danske kroner inklusive 25% moms.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på goaften.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.

Købers bestilling af varer fra goaften.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til goaften.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem Køber og goaften.dk er først indgået, når goaften.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, bankoverførsel eller Mobilpay.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Nets der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet ikke fra din konto før samtidig med, at varen afgår fra goaften.dk.

Levering:
Varerne leveres så hurtigt som muligt, normalt 1-2 dage efter at bestillingen er afgivet – med mindre andet er angivet ved den enkelte vare. Hvis en vare ikke er på lager, men alligevel kan bestilles, er leveringstiden stadig så hurtigt som muligt, normalt omkring en uge efter at bestillingen er afgivet.

Reklamation:
Goaften.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Fakturaen skal fremvises til goaften.dk i forbindelse med reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal ske til goaften.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Kontroller derfor produktet så snart du har modtaget det.

Varer som returneres skal være i original emballage. Gem derfor emballagen, hvis du ønsker at kunne benytte din reklamationsret. Varer kan ikke sendes retur pr. efterkrav. Porto ved returnering afholdes af Køber. Ved skader sket under transporten, skal vi underrettes indenfor 24 timer efter modtagelsen.

Hvis du ønsker at klage over et produkt, så start med at sende os en mail, hvori du beskriver problemet.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Goaften.dk kan på ingen måde drages til ansvar for indholdet på sider, hvortil der linkes.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for goaften.dk’s kontrol, f.eks. krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Fortrydelsesret:
Hvis Køber fortryder sit køb, skal dette meddeles goaften.dk senest 14 dage efter, at varen er modtaget. Derefter har Køber max. 14 dage til at returnere varen. Hvis varen returneres i sin ubeskadigede emballage og er ubrugt, refunderer goaften.dk varens fulde pris.

Hvis vare eller emballage er brugt eller beskadiget, vurderer goaften.dk, hvad varen kan sælges for som brugt til en anden forbruger, og Køber får ikke refunderet værdiforringelsen.

En vare er brugt, hvis den er blevet brugt ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Porto ved returnering afholdes af Køber. Varen skal sendes som pakke med Post Danmark, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du skal sende varen forsvarligt emballeret. Vedlæg vores faktura og en seddel med dit kontonummer, hvortil vi skal returnere beløbet.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – de gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
Goaften.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug:
Misbrug af goaften.dk medfører politianmeldelse.

Læs mere på forbrugerombudsmanden.dk og forbrug.dk.